Tuesday, June 25, 2013

Little Lambkin

On the schooltrip with my oldest daughter to Maasai Country I had some time to knit a warm vest for our little one.  I  selected this free Colin Vest pattern via Ravelry and it was indeed knitted up in a jiffy.  I knitted during the van ride, and in the evenings in the cottage.  It took me about two days with here and there knitting time, and estimating sizes as my little one was in Nairobi with the boys.

A nice little vest for our Babe!  She looks like a little lambkin in it, don't you think?

The hand-spun wool from this women's group out in Njoro, is a lovely knit.  A bit chunkier but with great warmth and charm.

Op de schoolreis met mijn oudste dochter naar Maasai land had ik wat tijd om een warm vest voor ons kleintje te breien. Ik heb dit gratis Colin Vest patroon uitgezocht op Ravelry, en het is inderdaad een supersnel breisel.gebreid in een handomdraai gebreidt. Ik breide tijdens de busrit, en 's avonds in het huisje. Met de hier en daar breitijd was het in twee dagen klaar.  Ik moest de maten en lengtes wel schatten want mijn kleintje was in Nairobi met de jongens.

 Een leuk vest voor onze Babe! Ze ziet eruit als een klein lammetje in het, vind je niet?

Het hand-gesponnen wol is van deze vrouwen groep in Njoro. Het garen is een beetje dikker en oneven, maar dat is de charme en het is lekker warm.


Andrea

Sharing at:

8 comments: