Monday, May 20, 2013

Football Piñata

One of the activities that has become a tradition at our birthday parties is the piñata.  A fun activity at the party which we tend to organize without hiring bouncing castles and such.  It's always mom and dad running some activities and games with the kids.

Since my son turned 7 and invited mainly boys to his party, I decided to reinforce the piñata little bit this year.  It was made in four stages, and was it tough to crack!  I overestimated the boys hitting power in such a way that even the adults joined in later to take a hit at it.  However, it did show that even seven year olds have focus and determination, they queued up nicely each time to take turns at opening the treasure!
Eén van de activiteiten die is uitgegroeid tot een traditie op onze verjaardagsfeestjes is de piñata. Een leuke activiteit op het feest waarop we geneigd zijn om plezier te hebben zonder springkussens en andere entertainers in te huren. Het zijn altijd papa en mama die de activiteiten en spelletjes met de kinderen doen.

Aangezien mijn zoon 7 werd en vooral jongens uitnodigde op zijn partijtje, besloot ik om de piñata een beetje te versterken dit jaar. Hij werd in vier fasen gemaakt en bleek heel erg moeilijk om te kraken! Ik overschatte de kracht van de jongens op een zodanige wijze dat zelfs volwassenen later deelnamen aan het slaan op de pi
ñata. Het heeft echter wel laten zien dat zelfs zevenjarigen focus en vastberadenheid hebben, ze stonden telkens keurig in de rij voor hun beurt bij het ​​openen van de schat!

Andrea

No comments:

Post a Comment