Tuesday, February 25, 2014

Like a Fish in the Water

Little crafting is going on here.  I have been more of a manager and driver lately as I need to be there for the kids, and in particulate to get them to their activities as the Nairobi traffic is unpredictable at its best. 

One constant is the big girl going to swimming practice three afternoons, and one morning a week.  I spend a lot of time in the car and poolside, but it all worth it when you see them enjoy their sport.  She had her first competitive event this weekend and was stunning!  A medal in each event and the winner of her age category.  That's a way to start a swimming career!  

Proud mama!

Er word weinig geknutseld hier, omdat ik meer manager en chauffeur ben de laatste tijd.  Ik moet er meed voor de kinderen zijn en speciaal om ze naar en van hun activiteiten te brengen.  Het verkeer in Nairobi verkeer is om het netjes te zeggen: onvoorspelbaar op z'n best.

Een constante rit is om de grote meid naar haar zwem training te brengen op drie middagen en een ochtend in de week.  Ik besteed dus veel tijd in de auto en bij het zwembad, maar het is allemaal de moeite waard als je ze ziet genieten van hun sport. Ze had haar eerste competitieve evenement van dit weekend en was prachtig! Een medaille iedere race en de algemene winnaar in haar leeftijdscategorie. Dat is een manier om een ​​zwemcarrière te beginnen!


Trostse moeder!

Andrea

No comments:

Post a Comment